Pimeä käytävä tuntui jatkuvan Ebonyn mielestä loputtomiin. Hän ei käsittänyt, että miten etummaisena kulkeva Santar pystyi mitenkään näkemään eteenpäin. Kävely oli hyvin hiljaista eikä Ebony uskaltanut päästää ääntäkään. Hän kuuli vain hyvin vaimeana Jaredin ärtyneen muminan ja yritti kovasti olla törmäämättä mieheen.
    -Voi paska! Ebonylta pääsi kun hän törmäsi vahingossa seinään käytävän tehdessä äkkijyrkän 90:n asteen.
    -Minähän sanoin että olkaa hiljaa! Jared äyskähti.
    -Älä sinä ala…, Ebony aloitti, mutta tunsi samantien Ardanin käden paiskautuvan suunsa eteen ja drak'hionmies veti tytön kiinni lihaksikasta vartaloaan vasten.
    -Suu kiinni, Ardan sanoi hiljaa aivan Ebonyn korvan juuressa.
Ebony ei uskaltanut liikahtakaan ja hän kuuli järjestyksenvalvojien huudot ja juoksuaskeleet seinän toisella puolella. Erica, Jared, Santar, Ebony ja Ardan olivat aivan paikoillaan ja hiljaa. Ebony värähti kun tunsi Ardanin käden hyväilevän itseään. Ebony ei ensin halunnut edes uskoa sitä mitä tunsi, eikä halunnut myöntää itselleen nauttivansa miehen kosketuksista ja läheisyydestä.
    -Jatketaan, kuului lopulta Santarin hyvin vaimea ääni.

Ardan ei itseasiassa edes tiennyt mikä häneen iski, kun hänen kätensä alkoivat liikkua Ebonyn vartalon pehmeitä kaaria pitkin. Hän selitteli itselleen, että halusi vain ärsyttää edessään kävelevää tyttöä, mutta pieni omantunnon tapainen hänen sisällään sanoi että kyse oli muustakin. Ardan vaiensi sen äänen ärtyneenä mielestään ja päästi otteensa Ebonysta, ja tönäisi kevyesti tyttöä jatkamaan matkaansa eteenpäin. Ardanin, tuon temperamenttisen drak'hionlaismiehen, mieltä kuohutti yhä kun hän ajatteli Patrickia Ebonyn kimpussa. Se mies oli röyhkeä sika! Ansaitsi todellakin kuolemansa! Ardan ajatteli kiukkuisena ja puri hampaitaan yhteen jottei olisi kironnut ääneen.
    -Sininen sektori on kohta ohitettu, ja pääsemme palaamaan harmaalle sektorille, Santarin hiljainen ääni keskeytti Ardanin ajatukset. –Kierrämme vielä vain keltaisen sektorin kautta.
    -Yrittäkää olla hiljaa sillä alueella, Ardan sanoi ärtyneellä äänellä. –Siellä liikkuu paljon porukkaa ja seinilläkin on siellä korvat.
    -Ardan, olet typerys, Ebony sanoi kuin lapselle. –Keltainen sektori on täynnä kauppiaita ja meteli on myös sen mukainen. Ei meitä kuule kukaan joten lakkaa jo hysterisoimasta.
Ardan tarttui Ebonya raivostuneesti hiuksista.
    -Katso hiukan tarkemmin ketä sanot typerykseksi! Mies ärähti uhkaavasti.
    -Katson katson, Ebony sanoi ivallisesti vaikka kivun kyyneleet kihosivatkin hänen silmiinsä. -Ja juuri siksi minä sinua…
    -Lopettakaa jo! Santar kivahti. –Tukkikaa turpanne, niin voimme jatkaa!
Ardan mulkaisi pimeässä vielä Ebonya kiukkuisesti, mutta oli sittenkin iloinen ettei tyttö nähnyt sitä pimeässä käytävässä. Mulkoileva Ardan ei ollut kovin komea näky, ja mies tiesi sen itsekin.

Santar käveli etunenässä ja yritti nähdä eteensä. Käytävä jatkui vielä jonkin matkaa kunnes he tulivat ovelle, joka avautui naristen ja Santar pujahti ulos. Hän ei muistanut että oven takana oli pieni pudotus ja tipahti maahan ähkäisten vihaisesti. Erica tuli miehen takana ja naurahti Santarille, joka makasi maassa.
    -Löytyikö mitään? Erica naurahti mutta nähytään Santarin ilmeen hän päätti olla ihan hiljaa, ainakin vähän aikaa.
Seuraavaksi käytävästä hyppäsi Jared kevyesti maahan.
    -Vihdoinkin raikasta ilmaa…, Jared sanoi ja mulkaisi maassa edelleen makaavaa Santaria.
    -Mitä hittoa sinä sinä teet? Mies kysyi ja jäi tuijottamaan Santaria.
    -Älä vain sano että satutit itsesi? Erica naurahti vahignoniloisesti.
    -Haistakaa paska, molemmat, Santar sanoi ja yritti nousta ylös muttei päässyt sillä hänen nilkkansa oli nyrjähtänyt.
Ebony hyppäsi seuraavaksi ketterästi alas ja hänen perässään Ardan joka mulkoili ihmiessään Santaria.
    -Mitä sinä siinä teet? Mies kysyi ja kumartui nostamaan ystävänsä jaloilleen.
    -Jos joku sanoo minulle vielä sanankin niin joku kuolee, Santar sanoi kylmästi ja nojasi Ardaniin.
    -Miehet sitten valittavat kaikesta kuin pikkuiset vauvat, Erica sanoi ja tunsi potkaisun nilkassaan.
    -Katsotaan mitä itse tykkäät kun murskaan sinun polvilumpiosi! Santar sanoi vihasesti.
Erica kirahti potkun aiheuttamasta kivusta ja päätti pysyä vihaisesta Santarista kaukana.
    -No niin, jos nyt sitten rauhoituttaisiin ja mentäisiin eteenpäin, Ardan sanoi ja lähti kävelemään eteenpäin.

    -Vai tämä on sitten kauppahalli…, Ebony katseli ihmeissään ympärilleen.
Keltaisella sektorilla oli paljon käytäviä, ne eivät olleet pimeitä eivätkä yhtä kapeita kuin muilla sektoreilla ja lisäksi ne olivat täynnä erilaisia kojuja ja myyntialustoja. Osassa kojuja oli ihan järkevääkin tavaraa, jotkut tuntuivat myyvän kaikkea mitä roskiksesta vain olivat sattuneet löytämään. Suuri ihmishälinä jatkui pitkälle ja huumaava hälinä kuulosti Ebonyn korvaan jokseenkin jopa kotoisalta.
-Odottakaa te tässä, jos pystytte siihen, Erica sanoi miehille.
-Mikä sinä olet meitä käskemään? Jared kohotti kulmiaan.
-No tehkää mitä haluatte mutta me ainakin Ebonyn kanssa menenmme katselemaan nähtävyyksiä, Erica sanoi ja tytöt lähtivät jättäen miehet seisomaan keskenään hölmistyneenä.

Ardan heilautti Santarin maahan istumaan ja jäi itse seisomaan kädet puuskassa nojaten seinään. He olivat vallanneet kulmauksen, jonne ei nähnyt muuten kuin jos tiesi minne katsoa.
    -Mitäs minun vanhat silmäni näkevätkään!? Kuului huudahdus Jaredin takaa ja valtavan kokoinen nainen, yli metriyhdeksänkymmentä senttiä pitkä ja hieman ylipainoinen nainen huudahti ja tuijotti ahnain silmin Jarediin.
    -Nämähän ovat drak'hionlaisia! Toinen nainen, joka tuli nurkan takaa, huudahti.
Molemmat naiset olivat yhtä isoja ja maskuliinisia, mutta toinen oli selvästi vanhempi. Vielä kolmas ja neljäskin nainen tulivat nurkan takaa. Ardan ja Jared yrittivät olla kuin eivät huomaisikaan naisia.
    -Minä vihaan drak'hionmiehiä ja sinä tiedät sen, Nagasha, ylipainoisen näköinen nainen sanoi ystävälleen.
Nagashaksi kutsuttu nainen oli todellakin varsin komea ilmestys. Vaaleansuklaan värinen, huippuunsa trimmattu ja treenattu vartalo, oli näyttävä näky. Naisen pitkät ja paksut hiukset olivat palmikoitu monimutkaisille leteille, eikä hänen kasvojensa ilme antanut kovin lempeää vaikutelmaa.
    -Kuka tahansa nainen vihaa drak'hionialaismiehiä, Nagasha sanoi provosoivasti ja katsoi Ardaniin ja nuolaisi huuliaan.
Ardan ei voinut mitään kylmille väreille jotka hiipivät hänen selkäänsä pitkin.
    -Miten suoritamme jaon? Ylipainoinen, mutta ei taatusti huonokuntoinen, nainen kysyi Nagashalta. –Sinä olet vanhin joten sinä päätät.
Jared nousi seisomaan kiukun leimahtaessa hänen silmissään.
    -Jaon? Me emme ole jaettavissa, joten te…
    -Hiljaa! Nagasha ärjäisi. –Sinulta ei kysytty yhtään mitään!
Jared sulki hölmistyneenä suunsa. Uskomatonta!
    -Minä haluan tuon vaalean, kovasti äänessä ollut iso nainen sanoi Nagashalle ja hymyili leveästi yhä kivusta irvistelevälle Santarille.
    -Minun puolestani voit hoitaa hänet, Egena, Nagasha lupasi jalomielisesti ja Egenaksi kutsuttu nainen lähestyi Santaria hieroen käsiään toimeliaan näköisenä yhteen.
    -Regina ja Pygena, Nagasha sanoi ja katsoi kahta nuorta, mutta varsin päättäväisen näköistä naista. –Uskon että pystytte hoitamaan tuon pitkähiuksisen drak'hioneläimen…
Jared alkoi esittää vimmatusti vastalauseita, mutta päättäväiset neidot hiljensivät hänet varsin nopeasti ja tehokkaasti.
Kun jako oli suoritettu, Nagasha istui muitta mutkitta hajareisin Ardanin syliin. Hyvin hämmentynyt mies ei osannut sanoa, saatikka tehdä asialle yhtään mitään. Pieni irvistys käväisi miehen kasvoilla, kun varsin dominoiva nainen näykkäisi häntä korvasta. Ardan ei ollut varma, että oliko hänen korvansa enää edes tallella.
    -Te drak'hionlaismiehet olette saaneet kukkoilla jo ihan tarpeeksi, Nagasha mumisi hieroessaan kovakouraisesti Ardanin niskaa. –Nyt sille on tultava loppu.
Ardan tunsi ihonsa kuumottavan ja hän ei tiennyt mihin olisi kätensä pistänyt Nagashan vartalon keinuessa itseään vasten. Nagashan virnistys sai Ardanin vaihtamaan rajusti väriä, kun nainen rohkeasti kouraisi häntä haarojen välistä ja tunsi, mitä hänen elimelleen oli tapahtunut.
    -Minä pidän kovista kundeista, Nagasha sanoi ja nuolaisi Ardanin poskea.
Mies itseasiassa vapisi.

Jared oli pinteessä. Naiset olivat työntäneet hänet kiinni seinään ja Jared yritti voimakeinoin päästä pois heidän rajusta syleilystään.
    -Turha yrittää poika, et sinä meistä ihan näin helpolla pääse eroon, naiset naurahtivat ja toinen heistä alkoi hivellä Jaredin rintakehään pyörivin liikkein.
    -Nyt saavat drak'hionlaiset miehet tietää miltä heidän naisistaan tuntuu…, toinen naisista naurahti huvittuneesti ja suuteli Jaredia rajusti suulle.
Mies yritti työntää naista kauemmas itsestään mutta ei onnistunut siinä.

Santar istui nojaten seinään kun hän näki suurikokoisen naisen lähestyvän itseään.
    -Voi sinua pientä, onko sinulla jalka pipi? Nainen naurahti je repäisi miehen seisomaan eteensä pidellen tätä hartioista kiinni.
Santar ähkäisi kivusta.
    -Voin luvata sinulle että tämän jälkeen vasta kipeä oletkin, nainen virnisti ja suuteli hämmästynyttä Santaria.
    -Voi pas…, Santar yritti sanoa.
    -No no kultaseni, ei sentään kiroilla. Eikös se kuulu drak'hionlaisille? Ole onnellinen ettet ole drak'hionlainen, en edes halua tietää mitä sisareni heille tekevät…, nainen huohotti kiimassa Santarille, joka yritti kaikin keinoin väistellä uhkean neidon ahnaita käsiä.

Jared hengitti kiivaasti kun toinen naisista veti veitsen esiin.
    -Te drak'hionlaisethan tykkäätte rajuista leikeistä avuttomien naisten kanssa… Kokeillaan nyt asioita hieman toisin päin, nainen hymyili melkein hellästi ja painoi veitsen Jaredin kurkulle.
Jared ei pystynyt tekemään mitään.
    -Itseasiassa minun tekisi mieleni tappaa sinut… Te saatte paljon pahaa aikaan, mihin tahansa menettekin. Erään drak'hion miehen takia minun sisareni ei enää koskaan tule olemaan samanlainen kuin aikaisemmin…, nainen sanoi ja liikutti veistä Jaredin kaulalla, pieni ohut verivana alkoi valua alas miehen rinnuksille.
    -Lopetahan jo Regina, toinen naisista sanoi ja nuolaisi miehen rinnuksilla kiiltelevän veren.
    -Emme kai me häntä halua toimintakyvyttömäksi pelästyttää, Pygena naurahti ja tarttui Jaredia hiuksista.

Santar ähkäisi kivusta kun Egenaksi kutsuttu uhkea nainen vetäisi hänet kiinni itseensä.
-Nyt saat tuntea miltä tuntuu ihka oikea nainen! Egena sanoi hilpeästi.

Tällä välin Ardan yritti taistella Nagashaa vastaan, tuloksettomasti.