-No olipa siinä varsinainen kaksikko! Ebony puuskahti miesten mentyä.
    -Taisivat saada monta hymypatsasta koulussa, Erica arveli ja koko pöytä seurue alkoi nauraa.
    -Minä menen nyt hieman tuonnemmas soittamaan äidille missä olemme ja koska tulemme ja niin edelleen... Tiedäthän äidin, minuttikin myöhässä niin hän soittaa jo vartijoille, Ebony naurahti ja nousi pöydästä.
    -Hyvä, mutta pysy erossa siitä drak'hionlaisesta ukosta.
    -Enpä usko että hän minulle mitään pahaa tekisi tällaisessa väentungoksessa, Ebony naurahti ja katseli ympärilleen.
Yökerhotoiminta oli alkanut ja paikka oli täynnä naureskelevia ihmisiä.
    -Kuka puhui sinun turvallisuudestasi? Lähinnä ajattelin sitä drak'hionlais parkaa..., Erica pyöritteli päätään mukamas kovin surullisen näköisenä.
    -Haista home! Ebony naurahti ja poistui pöydästä.
    -Pitäiskö jonkun mennä megeen? Orlando kysyi.
    -Äh. Kyllä Ebony osaa huolehtia itsestään.
    -Kunhan ei mene harmaalle sektorille niin kaikki on hyvin, Gatar rauhoiteli Orlandoa.
    -Toisaalta Ebonyn tuntien, harmaa sektori on juuri se paikka missä hän haluaisi käydä... Erica sanoi vakavissaan.
    -Enpä usko että hän sinne lähtee... Hän varmasti soittaa vain kotiin ja tulee heti takaisin, Gatar rauhoitteli.
    -Niin, mutta Ebony saattaa saada typeriä ajatuksia päähänsä.
Harmaa sektori oli paikka missä kaikki aseman lainsuojattomat ja luopiot majailivat. Osalla oli lupa asua asemalla ja osa oli laittomasti tullut jäniksenä jonkin aluksen kyydissä, kaikkea ei voitu tutkia. Harmaalla sektorilla oli jopa oma baarinsa, minne kukaan täysijärkinen ei mennyt, mutta juuri tämä paikka oli melkein järjettömyyteen asti kiinnostanut Ebonya.
    -Missäköhän Patrick viipyy? Erica mietti ääneen Gatarille.
    -Kyllä hän kohta tulee..., Gatar sanoi rauhoittavasti.
    -Tottakai tulee, Orlando hymyili.
    -Ihan varmasti tulee, Len sanoi.
    -Minusta jotenkin tuntuu että te ette usko että hän enää tulee, Erica sanoi masentuneena.
    -Niin no... Kello on jo yli puolen yön eikä hän ole tullut..., Gatar sanoi.
    -Niin voi olla ettei se tuu... Orlando yritti.
    -Aivan, voi olla ettei hän enää tule... Jos vaikka vaihdettaisiin paikkaa? Mennään universumin parhaimpaan discoon, sillä on parhaimman näköiset naiset, Len huudahti innoissaan.
    -Musta meleekkinaiset ei ole erikoisen kauniita, mutta makunsa kullakin..., Orlando mumisi ja nousi seisomaan.
    -Mutta entäs Ebony? Hän ei tiedä mihin menemme? Erica yritti.
    -Voit lähettää hänelle viestin mukana kulkevaan puhelimeen, Gatar sanoi.
    -Se on kännykkä, Erica tuhahti.
    -Oli miten oli, minulle se on mukana kulkeva puhelin, haluan kutsua asioita niiden oikeilla nimillä, Gatar sanoi ja hymyili vaisusti.
    -Hyvä on hyvä on, Erica sanoi ja napsautti ranteessaan olevan ruudun auki. -Hei Eby, tule Universumin parhaaseen discoon, menemme sinne kun Patrick-herra ei suvaitse saapua tänne, Erica sanoi ja laittoi laitteen kiinni.
    -No niin ei kun menoks! Orlando huudahti ja lähti kävelemään eteenpäin.

Ebonylla kului jonkin aikaa ennen kuin hän löysi edes hiukan hiljaisemman ja rauhallisemman paikan josta hän saattoi ottaa rauhassa yhteyttä äitiinsä. Keskustelu oli pitkä ja rasittava, mutta lopulta Ebony sai äitinsä vakuuttuneeksi siitä, että sekä hän että Erica tulisivat ajoissa kotiin. He eivät joisi alkoholia ja käyttäytyisivät fiksusti ja pysyisivät erossa epäilyttävistä tyypeistä.
Lopetettuaan puhelun, Ebony katseli ympärilleen uteliaana. Hän tajusi miettivänsä että tästä ei ollut kovin pitkä matka harmaalle sektorille. Hän voisi käydä vilkaisemassa sitä nyt. Ihan nopeasti vain. Tuskin Erica ja muut sitä huomaisivat. Kuin huomaamattaan Ebony alkoi hilautua kohti tuota vaarallista aluetta. Hän tiesi että olisi ehdottoman vaarallista mennä harmaalle sektorille, mutta hänhän kävisi vain vilkaisemassa. Nopeasti. Rajan ylitettyään Ebony huomasi ihmisten muuttuvan. Pukeutuminen oli rähjäisempää ja muiden rotujen edustajia näkyi paljon vähemmän kuin muualla Prometheuksen asemalla. Ebony huomasi ränsistyneen oloisen kapakankin josta leijui ulos paksua savua joka johtui tupakasta ja ties mistä muusta. Uteliaisuus vain kasvoi Ebonyn sisällä ja hän päätti pikaisesti vilkaista kapakkaa. Hän vakuutteli itselleen, että voisi olla opettavaistakin nähdä kerrankin kunnon räkälä hienostoravintoloiden sijaan.
    -Katsohan, eksynyt pikkuprinsessa, kuului käheä ääni ja Ebony tunsi että hänen käsivarteensa tarttuttiin.
Ebony katsoi häneen tarttunutta miestä ja yritti perääntyä. Mies oli keskipituinen ihminen, jolle oli vyötärön seudulle kehittynyt hiukan ylimääräistä. Rasvaiset hiukset ja siivottoman näköinen parta eivät antaneet miehestä kovin hyvää vaikutelmaa ja tupakansavuun sekoittunut hienhaju sai Ebonyn voimaan pahoin.
    -Päästä irti! Ebony tiuskaisi miehelle.
    -Irti? Älähän nyt tyttöseni. Kun tuollaiseen aarteeseen on päässyt käsiksi...
Mies veti Ebonyn lähemmäs itseään ja antoi kätensä valua tytön takamukselle puristaen sitä hiukan.
    -Mitä sinä teet täällä? Tuttu ääni tiukkasi vaativasti Ebonyn takaa.
Tyttö muljautti silmiään kohdatessaan Ardanin jäänsinisen katseen. Ebonya ahdistellut mies irroitti otteensa tytöstä varsin nopeasti ja liukeni paikalta.
    -Häivy täältä nyt pian! Typerys! Ardan kirosi ja viittoili Ebonylle tietä ulospäin.
Tyttö oli niin hämmästynyt, ettei osannut edes väittää vastaan drak'hionlais miehelle vaan liukeni nopeasti paikalta katsomatta edes taakseen. Hän sai Erican viestin ja suunnisti syvään huokaisten Universumin parhaaseen discoon.

    -Hei missä sinä oikein olet viipynyt? Erica huudahti nähdessään tanssilattialta Ebonyn joka kasvot punaisina siirtyi joukon jatkoksi.
    -Minä... Äidille piti vain selitää muutamia juttuja, ei sen kummempaa, Ebony sanoi ja päätti ettei ikinä kertoisi ainakaan vapaaehtoisesti missä oli ollut.
    -Niin, äidillä on todellakin ongelmia. Emme saisi edes poistua kotoa ilman että hän haluaa tietää tasan tarkkaan missä ollaan ja mihin mennään, Erica marmatti.
    -Niin, mutta äiti on äiti, häntä pitää ymmrätää, Ebony yritti ja istuutui penkeille jotka reunustivat baaritsikiä.
Tummapukuinen mies jonka silmät olivat melkein piilossa luisen paksun otsan takana siirtyi Ebonyn eteen.
    -Mitä neidille saisi olla? Mies kysyi ja hymyili avoimesti tytölle.
    -Tuota, jos ottaisin vaikka Andromedalaisen hyväilyn, Ebony sanoi.
Mies katosi hetkeksi ja toi sitten mukanaan sinistä pitkulaista lasia jossa oli jäitä ja nestettä. Ebony tarttui lasiin ja maistoi juomaa. Se oli kirpeää ja raikasta, Ebonyn lempidrinkki. Siinä oli sekin hyvä puoli ettei siinä maistunut alkoholi mutta se humahti päähän todella nopeasti.
    -Hei päätit sitten ottaa ihan kunnon kännin... Erica naurahti iloisesti ja tilasi drinkin hänkin.
Ebony virnisti.
    -Mustasurma! Erica huuhdati baarimiehelle. Baarimikko kaatoi lasiin ensin yhden osan kirkasta, mitä ilmeisemmin vodkaa, siihen lisäksi kolme osaa vihreää litkua, mehua ja pienen tipan maan erikoisuutta salmiakkikossua ja ojensi drinkin Ebonylle.
    -Minä laitan nämä varmaankin laskuunne? Mies kysyi ja alkoi lajitella lasejaan.
    -Tottakai Urak! Erica naurahti ja jäi katselemaan tiskille Gatarin ja Orlandon tanssimista.
Yleensä andromedalaiset eivät tanssineet mutta Gatar tanssi. Hänen tyylinsä oli sekoitus itämaisia tansseja ja jotain ihan outoa heimotanssia, kieltämättä vaikuttava näky. Myös Ebony oli mennyt tanssimaan ja heilutti lantiotaan vinhaa vauhtia. Erica huomasi että lähipöytien miehet olivat alkaneet tuijottaa juopunutta tyttöä, joka tanssi riehakkasti. Hän päätti että heidän oli aika mennä jo nukkumaan.
    -No niin eiköhän tämä riitä jo meille! Erica huudahti ja tarttui Ebonya kädestä. -Mennään nukkumaan.
    -Äh juuri kun minulla alkoi olla hauskaa..., Ebony marmatti mutta lähti kuitenkin sisarensa perään. Orlando ja Gatar päättivät vielä jäädä tanssimaan ja Len oli jo aikoja sitten kadonnut jonkin naikkosen perään.
    -No niin, ei kun nukkumaan, Erica sanoi ja yhdessä sisarensa kanssa he lähtivät kävelemään käsikynkkää pitkin pimeitä käytäviä. Suurin osa asukeista oli jo nukkumassa. Tytöt tunsivat olonsa turvalliseksi pimeilläkin käytävillä, vain harvoin kenenkään kimppuun hyökättiin. Prometheus oli rauhallinen asema.